Doe mee met de laatste Bug Hunting sessie voor LibreOffice 6.1

LibreOffice-gebruikers overal ter wereld helpen ontwikkelaars nieuwe functies te testen en bugs op te lossen voordat een nieuwe versie wordt uitgebracht. Na de eerste en tweede Bug Hunting Sessies voor LibreOffice 6.1, die respectievelijk werden gehouden op 27 april 2018 en 28 mei 2018, kondigen we nu de derde Bug Hunting Session op 6 juli aan – de laatste vóór de release van LibreOffice 6.1!

LibreOffice 6.1 wordt medio augustus uitgebracht met veel nieuwe functies die worden beschreven in de release-notes. Dit is onze laatste kans om problemen te testen en op te lossen voordat deze wordt vrijgegeven.

Om bugs te vinden, te rapporteren en te traceren, zullen de tests tijdens de derde Bug Hunting sessie worden uitgevoerd op de eerste Release Candidate-versie van LibreOffice 6.1, die beschikbaar zal zijn op de pre-releaseserver op 6 juli. Builds zullen beschikbaar zijn voor Linux (DEB en RPM), macOS en Windows.

Mentoren zijn beschikbaar op 6 juli 2018, van 9:00 tot 21:00 (Midden-Europese Tijd) voor vragen of hulp op het IRC-kanaal: # libreoffice-qa (verbinden via webchat) en via de IRC koppeling in de Telegram App  en er zal een speciale sessie zijn om het nieuwe offline helpsysteem te testen wat beschikbaar zal zijn in LibreOffice 6.1 vanaf 16:00 uur en 18:00 uur (Midden-Europese Tijd).

Uiteraard kan er in de dagen na de de bug hunting sessie nog volop getest worden, de builds van deze specifieke Release Candidate (LibreOffice 6.1.0 RC1) zal beschikbaar blijven tot eind juli, wanneer de tweede Release Candidate beschikbaar zal zijn.

Met jouw hulp kunnen we van LibreOffice 6.1 de beste release tot nu toe maken – alvast bedankt voor je hulp!

Orgineel bericht