LibreOffice-Blog.nl

Nieuws, tips en truks over LibreOffice

NieuwsNL Community

Eerste hulp bij het gebruik van LibreOffice

De eindgebruikers van LibreOffice zijn de mensen die centraal staan bij alles wat we doen in het LibreOffice-project. Om hulp te krijgen bij uw vragen of problemen met betrekking tot LibreOffice, hebben we momenteel de volgende middelen voor u beschikbaar. 

Documentatie

Raadpleeg onze downloadpagina voor Nederlandstalige gebruikersdocumentatie om u op weg te helpen met het gebruik van alle functionaliteit van LibreOffice. De handleidingen zijn per hoofdstuk of als compleet boek in PDF of EPUB formaat te downloaden.
LibreOffice Documentatiepagina Nederlands
LibreOffice Documentatiepagina Engels

LibreOffice Online Help

U kunt online bladeren in de LibreOffice help. U kunt hier per LibreOffice module help teksten vinden dat u wellicht op de juiste weg zetten om uw vraag op te lossen.
LibreOffice Online Help

Ask LibreOffice

De Ask LibreOffice website is een online vraagbaak waar u vragen (en antwoorden!) over LibreOffice kan vinden.Voordat u uw vraag stelt probeer de met de zoekfunctie het antwoord op uw vraag te vinden. Grote kans dat uw vraag al eerder is behandeld.
Ask LibreOffice Nederlands
Ask LibreOffice Engels

Nederlandstalige Mailing Lijst voor LibreOffice gebruikers

Via mailinglijst users@nl.libreoffice.org kunt u uw vraag stellen aan andere gebruikers die wellicht antwoord hebben op uw vraag.

Om u aan te melden voor een van de lijsten, stuurt u een leeg e-mailbericht naar het adres users+subscribe@nl.libreoffice.org, binnen enkele seconden ontvangt u een antwoord en volg de instructies instructies in het bericht.

Informatie over hoe u zich kunt afmelden van een lijst, wordt u toegestuurd in de bevestigingsmail en wordt ook toegevoegd aan de voettekst van elk bericht dat wordt gepost.

U kunt onze mailinglijsten eenvoudig en gemakkelijk lezen via een forumachtige interface.

Onthoud: alles wat u op onze openbare mailinglijsten plaatst, inclusief uw e-mailadres en andere persoonlijke informatie in uw bericht, wordt openbaar gearchiveerd en kan niet worden verwijderd. Dus, post alsjeblieft verstandig.