LibreOffice 6.0 vrijgegeven

The Document Foundation kondigt LibreOffice 6.0 aan, een belangrijke uitgave van een flink verbeterd opensource officepakket, precies 7 jaar na de release van de allereerste LibreOffice-versie. LibreOffice is nu krachtiger, eenvoudiger en veiliger, en biedt een superieure compatibiliteit met Microsoft Office-documenten.

LibreOffice 6.0 is per direct beschikbaar voor Windows, Mac OS en Linux, en voor de cloud. Deze nieuwe hoofdversie voegt een flink aantal nieuwe functies toe aan de kern van het programma en aan elke individuele module: Writer, Calc, Draw/Impress met als doel de gebruikers het best mogelijke te geven als het gaat om office-productiviteit.
Een video die de belangrijkste nieuwe functies van LibreOffice 6.0 toont
is beschikbaar op YouTube.

Lees hier de (NL) release notes